22 Şubat 2010 Pazartesi

Haftasonundan Ufak Gelişmeler

Öncelikle size biraz bu haftasonu blogla beraber başlayan gelişmelerden bahsetmek istiyoruz. Biz blogu acmadan önce bir kısım arkadaşlarımız dayanamayıp önceden alışveriş yapmaya başladılar. Zevkine çok güvendiğimiz bir tanesi 20 parça kıyafet ve aksesuar alarak bizi baya gururlandırdı ve biz bu işte başarılı oluruz diye düşündürdü. Cuma akşamı babasının doğum gününü kutlamak için Longtable'a gitmişler. Yaklaşık 30 kişilik bir gruplarmış ve aldığı iltifatları anlata anlata bitiremedi. Ertesi gün buluştuğumuzda 'Bak yine sizden giyindim.' diyip Blazer Ceketini gösterdi. Ardından aldığı iltifatları anlattı. Haliyle bizde baya bir böbürlendik. Kendisi bizden aldığı Toz Pembe Boynu Zincirli Atlet ile Dar Mini Siyah eteği kombinlemiş.Atleti tavsiye ettiğimiz gb hafifçe dışarı çıkarmış. Altına kendisine ait olan yine toz pembe topuklu ayakkabıları ve bizden aldığı Altın Büyük Küpelerle birleştirince görülmeye değer bir kıyafet haline gelmiş.Biz bu kombini baya tuttuk =)Kendisinden fotoğrak istedik. Yakın zamanda o geceden bir fotoğraf yollarsa sizlerle paylaşacağız.

Blogdan sadece satış yapmayıp arada size bu şekilde önerilerde de bulunmak istiyoruz. Böylece bizden aldığınız bir parçayı gardrobunuzdan bir kıyafetle kombinleyip güzel sonuçlar elde edebilir yeni fikirlere ulaşabilirsiniz.

1 yorum:

  1. süpersinizzz kızlar aldığım parçalar evde deneyip deneyip duruyorum okadar beğendimki:)haftasonu hemen giydim resmimi bulduğum zaman sizinle paylaşıcam çok beğenildi elbisemmm, gerçekten gidip görülmeye değer parçalar var kaçırmayınnn derim ben:)

    YanıtlaSil